Ana Sayfa   İletişim   English
  Skip Navigation Links. Skip Navigation LinksAnasayfa > Sık Sorulan Sorular

Sık Sorulan Sorular
"Çevre Kirliliği" ve "ÖTL Yönetmeliği" arasındaki ilişki nedir?
ÖTL çimento sektöründe nasıl değerlendirilir?
Hangi Lastikler "Ömrünü Tamamlamış Lastik"tir?
Balıkesir'de hizmet veren yetkili opel ve chevy bayisiyiz.ÖTL lerin bayiliklerden toplanması konusunda çalışmalar hangi aşamada öğrenmek istiyorum.
Meraba üyeleriniz üretiçi firmalardan mı oluşuyor yoksa lastik sektöründeki her kez buraya (isteyen)üye olabilirmi. İsteyen üye olabilirse neler gerek üyelik için
Etimaden işletmeleri Kestelek Bor işl. Müdürlüğü'nde(Mustafakemalpaşa-Bursa) Çalışıyorum. Uyguladığımız 14001 ÇYS kapsamında elimizde bulunan yaklaşık 10 ton ÖTL'nin bertarafı için Firma aramaktayım ancak bakanlığın resmi sitesinde Ötl Konusunda Lisanslı firmalar başlığına tıkladığımda firmalar çıkmıyor. ÖTL'LERİ

Gizlilik İlkeleri ve Kullanım Şartları | İletişim
LASDER Lastik Sanayicileri Derneği